Friday, April 2, 2010

Защо слагат мостри на дамски превръзки в лъскавите списания редом до рекламите на еротичното бельо?


Подарък - нощни дамски превръзки, приложени до реклама на еротична нощница TRIUMPH за 130лв! Сякаш ще дадеш 130 кинта, за да я облечеш, когато ти се налага да си с дамска превръзка под нея.
Айде бе!

Криза е!
Това може да бъде оправданието на екипа на списанието за подобно недоразумение.
Всъщност през последната година и половина, това е обяснение за всяка една безумица - политическа, медийна, маркетонгова, модна, рекламна.
Криза е!
Криза на финансите!
Криза за добрия вкус също?!

Обичам модни списания! Особено в дълъг празничен уикенд като този.
Харесва ми да се потапям в преувеличената им и нереално-съвършена представа за живота, за дрехите, хората, заведенията, книгите, филмите, времето, чуждите семейства, морала на известните личности, интериора на домовете им и куп още гланцирани истории.

Понякога ги разглеждам, удивлявайки се колко много абсолютно ненужни неща попадат в живота на съвременния човек - вода за ютия PRADA, бляскава пудра за тяло и КОСА, кухненски ръкавици с камъни SWAROVSKI!!! Но това е само понякога! В повечето случаи просто се оставам да ме отнесат в своя imaginary perfect world, където бягствата далеч от ежедневието са в Тоскана, вечерята е с био сирене, пълнозърнест домашен хляб и маслини от еко-магазин, жените са stylish at every age, тренчовете са BURBERRY, a велурените ботуши CHLOE!!!

Много го обичам този свят! Далечен, далечен и невъзможен, просто защото е съвършен!
Невъзможно съвършен...
Невъзможно безкосмен, невъзможно безцелулитен, невъзможно безкилограмен! Намирам го само между гланцираните страници на разни лъскави списания и каталози. Само там и само веднъж месечно!

Скъпи издатели на женски списания, няма нужда да слагате месечното ни женско неразположение, било то и под формата на дамски превръзки, между страниците на единствените ни два съвършени часа месечно!
Ние знаем, че светът не е идеален! Нито бедрата, нито характерите ни!
Оставете ни двата часа, през които се чувстваме като от страниците на лъскавите списания!
Обещаваме, че ще сме неразположени пак след това!

2 comments:

  1. Присъединявам се към апела! С две ръце! :)

    ReplyDelete
  2. Ама така е, наистина!!! Много ми е селско това с дамските превръзки в списанията, а в конкретния случай имаше дори няколко марки вложени, за цял цикъл стигат...колкото до другия брой да изкараме явно :))))))))

    ReplyDelete

Трябва ми. Обещание.

Затварям широко отворения нощен прозорец. Не! Само секунда! Подушвам въздуха към тъмния вътрешен двор. С пълен гръден кош и стомах, ся...